Leuke beelden vanuit de centrum van Maastricht. Politie maakt proces verbaal

De politie in Maastricht stond verbaasd te kijken toen er een vrouw in haar geboortekostuum aan het rond lopen was. De dame was in het centrum van de stad aan het rondlopen en bleek veel publiek aan te trekken. De vrouw, welke werd omringd door meerdere bevriende fotografen, had geen last van schaamte, de kinderkopjes en het matige weer. De vrouw werd uiteindelijk aangetroffen nabij de Stokstraat.

Zij ontving een gepeperd proces-verbaal en werd gesommeerd het centrum onmiddellijk te verlaten. Omtrent haar redenen gaan verschillende verklaringen de ronde. Opvallend was de geringe meldingsbereidheid van het aanwezige publiek… De heren willen natuurlijk wel genieten van zo’n natuursverschijning.. Even op de afbeelding drukken om de beelden te bekijken..