Dame laat een squat trucje zien die nu als een lopend vuurtje rond gaat

Het is misschien wel een van de belangrijkste oefeningen die je kunt doen. Het lijkt een bil- en beenoefening – je traint ook zeker je hamstrings, bilspieren, kuiten en bovenbeenspieren – maar eigenlijk is squatten een oefening voor het hele lichaam. Een goede houding is namelijk ook van groot belang en daarmee train je rug- en buikspieren. Daarbij werk je met een squat niet alleen aan je kracht, maar kun je ook flink vet verbranden. Zeker als je in hoog tempo squat. Een goede techniek is daarbij echter wel van groot belang.

Deze dame laat even vol trots zien wat zij de afgelopen periode tijdens de corona periode heeft geleerd tijdens het squatten en die beelden zijn nu enorm geliefd bij de heren. Want het zijn niet alleen haar rondingen en benen die ze goed getraind heeft. Wat zou ze allemaal tussen de lakens wel niet kunnen? Bekijk de beelden hieronder: