Maak kennis met Loiza Lamers: winnares Hollands Next Top Model

Het Nederlandse model Loiza Lamers werd op 9 januari 1995 in Driel geboren. Wie een beetje door haar foto’s heen bladert op Instagram zou toch echt denken. Wat een prachtige dame! Echter weten velen niet dat Loiza geboren is als Lucas. Ze was wereldwijd de eerste transgender in het televisieprogramma Holland’s Next Top Model (en ze won). In 2017 maakte Lamers haar acteerdebuut, in het tweede seizoen van de Amerikaanse tv-serie I Live with Models. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson en is ze de eerste transgender die op de FHM500- lijst belandde. Loiza volgde in Arnhem de opleiding tot kapper en visagiste.

Hieronder hebben we een collectie van foto’s en beelden verzameld. Wie van je vrienden zou het wel fijn vinden om wat met haar te gaan drinken? Bekijk de foto’s en video’s hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Professional daydreamer…

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Staying in…

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morning y’all✌🏼

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers) op