Lil Kleine verliest 10.000 euro contant geld tijdens een potje poolen

Lil’ Kleine heeft 10.000 euro verloren met een weddenschap. Dit is te zien op zijn social media. De rapper is in Parijs met een paar vrienden, die het potje poule voor een krankzinnig bedrag op camera vastleggen. “Oh jee, gewoon een weddenschap hierzo. 10.000 euro”, zegt Bilal in een video. Even later blijkt dat Jorik, zoals Lil’ Kleine in het echt heet, de weddenschap heeft verloren. Kleine komt amper uit zijn woorden: “Tien d… Tien ruggen!”

Jorik deelt heel sportief ook zelf video’s van de verloren weddenschap en gooit alvast 7000 euro op tafel. “Tien ruggen, hier heb je zeven.” Ook lijkt te zien dat hij 50 euro fooi geeft aan de man die de speeltafel schoonmaakt, nadat Jorik er een glas overheen heeft gegooid. Zijn eigen gedeelde fragmenten zie je in de video hieronder: