Verzekeringsfraudeur kan zo in een film spelen in Den Haag

Niet voor niets hebben mensen dashcams in de auto om situaties als deze te voorkomen. Op de beelden is er namelijk te zien hoe een man met zijn busje aan het rijden is. Vervolgens rijdt hij langs een man met een fiets en die claimt dat hij geraakt is. Vervolgens gaat hij voor het busje staan en wil hij niet dat de man wegrijdt. Dan als het busje een paar centimeter naar voren rijdt doet de man alsof hij keihard wordt aangereden.

Hij acteerd zo erg dat de omstanders bellen naar politie en ambulance omdat zij echt doen geloven dat de man een ernstig ongeluk heeft gehad. Gelukkig had de beste man alle beelden en kon hij deze laten zien. We hopen dat de man een enorme straf staat te wachten. Want mensen oplichten doe je maar ergens anders…