Aan de knoppen van DJ Nata Lee zouden we zeker wel willen draaien

Maak kennis met de Russische DJ Nata Lee, naast dat ze een supermodel op Instagram is en er een aardig zakcentje mee verdiend is ze ook nog eens te boeken op prive feestjes en andere evenementen en een DJ als deze wil je natuurlijk ongetwijfeld niet missen. Want hoe trek je mannen naar je feestje? Natuurlijk door er een prachtige dame neer te zetten en flink heen en weer te laten springen en daar is DJ Nata Lee heel erg goed in, is te zien.

Hieronder hebben wij even een kleine collectie beelden en wat foto’s om je even een kleine indruk te geven hoe dat eruit ziet. Wie van je maten moet haar dus echt ongetwijfeld boeken? Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️📸 Vibes @n.lee007

Een bericht gedeeld door Natasha (@natalee.007) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😏 @n.lee007

Een bericht gedeeld door Natasha (@natalee.007) op