Rotjoch schopt dus spiegels van auto’s kapot maar eindigt in het ziekenhuis!

Misschien dat je het zelf vroeger weleens hebt gedaan op je fiets. Spiegels van auto’s die aan de kant van de weg staan eraf trappen. Vroeger leek het misschien grappig. Nu je een auto hebt begrijp je waarom dat een immens trieste actie is. Dit rotjoch is alleen al wat ouder. Hij rijdt immers rond op een motor. En geen enkele auto langs de kant van de weg lijkt veilig voor hem te zijn. Hij schopt ze er namelijk allemaal zonder enig pardon vanaf. Maar dan moet je natuurlijk niet de verkeerde tegenkomen op de weg. En dat was in zijn geval helaas wel zo. Of de aanpak helemaal gepast is, dat weten we niet. Maar hij zal het voortaan wel even laten.

Rotjoch krijg behoorlijk karma
Een man in een oranje Fiat Punto ziet namelijk wat dat ettertje aan het doen is. Vervolgens zet hij de achtervolging in en ramt hem een eindje verderop van zijn motor. De man is in het ziekenhuis beland en de chauffeur is even later opgepakt door de politie: