Woonboot compleet aan gort wanneer speedboot voorbij komt gevaren

Woon jij nog bij je ouders? Ooit zal je toch echt op jezelf moeten gaan wonen. Wellicht eerst op kamers, maar heb je al een beetje nagedacht in wat voor type huis je later als je ‘echt’ volwassen bent wil wonen? Misschien begin je gewoon ergens met een appartementje of misschien wel een rijtjeshuis als je eindelijk een echte baan hebt. Een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap is natuurlijk ook niet mis. Maar heb je weleens gedacht aan een woonboot? Niet in de Amsterdamse grachten maar eentje met een lekker wijds uitzicht. Heerlijk toch?

Hartstikke fijn zo’n woonboot maar…

Met lekker warm weer duik je zo vanuit je woonkamer het water in en als je een klein bootje hebt vaar je zo lekker weg. Het nadeel van aan het water wonen is dat er ook weleens wat grotere boten voorbij komen varen. Op zich geen punt natuurlijk, behalve als ze met asociale snelheden langs scheuren.