Onschuldige vrouw die voor de apotheek staat te wachten aangevallen door een demonstrant

Het is op dit moment in Amerika totale chaos. De vredige ”Black Lives Matters’ is helemaal uit de hand gelopen tot bijna een burgeroorlog. Alle winkels worden gesloopt, onschuldige mensen worden aangevallen en er wordt van alles leeg geplunderd. In de onderstaande beelden is te zien hoe een oude vrouw bij een apotheek staat te wachten en enorm bang is voor de groep protesterende mensen die de boel aan het slopen zijn…

Op een zeker moment keert een van de mensen zich tegen de vrouw en mept hij haar in het gezicht. Gelukkig ziet een groep dat gebeuren en laten de vent er niet mee wegkomen en leren hem een harde les. Je moet wel heel achterlijk in je bovenkamer zijn om een onschuldige vrouw aan te vallen die voor een apotheek staat te wachten… Eigen schuld dikke bult!