Opa is demonstranten in Amerika zat en schiet met pijl en boog op demonstrant

De protesten en rellen zijn een reactie op de dood van de 46-jarige zwarte man George Floyd. Hij werd maandag gearresteerd en tijdens de arrestatie plaatste een witte agent minutenlang zijn knie op de keel van Floyd. Die overleed aan de gevolgen daarvan in het ziekenhuis. De agent en drie collega’s die ook bij de arrestatie waren zijn ontslagen. Echter was ontslag alleen niet genoeg. Mensen eisen dat de agenten vervolgd worden.

Echter lijkt daar tot nu toe weinig van te komen. Dus zijn de mensen boos en rellen ze er op los. Deze opa was het een beetje zat en besloot maar even op zijn eigen manier aan te pakken. Dat gewoon met een pijl en boog. Hieronder kan je de beelden zien. Ook hebben we aantal andere beelden aan elkaar geplakt hoe de situatie er aan toe is in Amerika..