Echtpaar gearresteerd omdat ze te dichtbij bij de moeder van vrouw kwamen in verpleeghuis

Op dit moment gaat er een filmpje rond van een vrouw en man die enorm boos zijn omdat ze door de politie thuis zijn opgehaald omdat ze te dichtbij de moeder van de vrouw zouden zijn gekomen in een verpleeghuis. De vrouw zou samen met haar man naar de verpleeghuis zijn geweest om eten langs te brengen via een raam. Dat vonden de mensen in de organisatie bij het verpleeghuis niet fijn en besloten de politie te bellen. Zij kregen een brief met het verzoek dit niet meer te doen.

Vervolgens zijn de twee weer terug gegaan om de situatie uit te leggen aan de moeder van de vrouw. Op het moment dat ze weer ”te dichtbij” kwamen heeft het verpleeghuis weer de politie gebeld. Dit keer kwamen ze de twee arresteren… Dat schoot bij de twee behoorlijk verkeerd in de keelgat. Wat vinden jullie hier van? Bekijk de beelden hieronder: