Jongetje is bezig met plukken van fruit in de bergen in Italie tot er plots een enorme beer achter hem staat

De 12 jarige Allesandro was samen met familie in de bergen in Italie wat fruit aan het plukken tot hij geritsel achter zich hoorde. Het bleek een enorme beer te zijn, die ook opzoek was naar wat lekkernijtjes. Het is belangrijk dat als je een beer tegen komt in het wild dat je niet uit angst plotse bewegingen maakt. Dat kan de beer namelijk doen schrikken en uit paniek jou doen aanvallen. De 12 jarige Allesandro volgt de instructies van zijn familielid op en loopt heel rustig weg.

Maar wat moet dat enorm eng zijn geweest. Wat zou jij gedaan hebben als een beer van dat formaat plots bij je stond? Wij zouden in ieder geval doodsangsten hebben gehad. Gelukkig is er niets uit de hand gelopen. Bekijk de beelden hieronder: