Grote broer komt jongen tegen die zijn gehandicapte broertje afgeperst had en leert hem een lesje

Dat je van anderen moet stelen is al triest genoeg. Maar je bent helemaal triest als je mensen gaat lopen bestelen die mentaal of fysiek gehandicapt zijn… Deze kerel vond het wel stoer om een gehandicapte af te persen. Op het moment dat de broer van de gehandicapte jongen hem tegen komt, twijfelt hij niet lang en besluit hij verhaal te halen.

Normaal gesproken willen we geweld niet goed praten, maar sommige mensen verdienen het soms om even een tikkie te krijgen zodat ze het nooit meer doen en even beseffen dat het niet normaal is om mensen bijvoorbeeld ouderen af te persen of mensen die gehandicapt zijn. Hoe staan jullie hier in? Mag je voor eigen rechter spelen? Bekijk de beelden hieronder: