Man stuurt schaargekleede insta-modellen naar hun vader

Tegenwoordig kan je dus heel makkelijk geld verdienen online door foto’s van jezelf zonder kleding of schaars gekleed te gaan verkopen op platforms zoals Onlyfans… Veel ouders zijn daar niet van op de hoogte. Jonge meisjes denken alleen aan het makkelijke snelle geld. Maar hebben natuurlijk weinig tot geen besef dat die foto’s hun hele leven kunnen achtervolgen. Dus besloot een anonieme troll meneer de meisjes te gaan onderzoeken en erachter te komen wie de ouders zijn…

Zo verzamelde hij alle foto’s waar de vrouwen zonder kledij te zien waren en de websites waar ze zichzelf op aan te bieden hadden en stuurde hij deze door naar haar ouders. Hij wil een duidelijk statement maken door vrouwen te waarschuwen waar ze mee bezig zijn. Verkoop je lichaam niet aan onbekenden… Wat vinden jullie van zijn actie? Bekijk de beelden hieronder: