Vader komt met bokshandschoen verhaal halen bij het vriendje van zijn ex-vrouw

Het is een extreem gevoelig onderwerp. Stiefouders hebben en de omgang ervan met je kinderen. Want wat doe je als je erachter komt dat je kind van nog geen 2 jaar oud klappen krijgt van het nieuwe vriendje van je exvrouw? Ja dan kan je of naar de politie stappen die toch geen bewijs vind, of je leert hem even op zijn ouderwets een lesje zodat hij het NOOIT maar dan ook NOOIT meer door zijn hoofd haalt om zoiets opnieuw te doen…

Deze beelden gaan op dit moment heel hard rond. Op de beelden is te zien hoe een man met een bokshandschoen aan belt bij het vriendje van zijn ex-vrouw. Bij het openen van de deur is zijn zoon te zien. Natuurlijk wil hij niet dat zijn zoon alles ziet dus loopt hij iets naar achter om de man flink te grazen te nemen… Bekijk de beelden hieronder: