Internet woest om beelden uit Brussel als politie dader wil aanhouden

Ongelofelijk we kunnen het nog steeds niet geloven na het bekijken van de onderstaande beelden. Hoe kun je het in je hoofd halen om agenten aan te vallen die bezig zijn met het aanhouden/arresteren van een persoon. Deze beelden circuleren op dit moment hard over het internet en gaan viraal. Duizenden Nederlandse en Belgische mensen reageren verontwaardigd over het gedrag van de mensen in het filmpje.

De agenten staan met te weinig man en kunnen vrij weinig doen tegen de omstanders. De agenten moesten kosten wat het kost de man arresteren, de man zou namelijk iemand neergestoken hebben. Gelukkig staan de omstanders allemaal goed in beeld. Het zal dan, hopen we, niet lang duren tot deze mafketels allemaal opgepakt worden. Wat zou een gepaste straf zijn?