Rotjoch trapt spiegels kapot van auto’s maar eindigt in het ziekenhuis

We hoeven jullie niet te vertellen dat als jongeren zich vervelen dat ze enorm domme dingen kunnen doen. Deze kerel besloot om de spiegels van auto’s kapot te gaan trappen. Je zou denken, je bent toch verzekerd. Nou als je bij elke kapot getrapte spiegel je verzekering moet inschakelen kan dat enorm veel geld kosten en dat hebben we natuurlijk niet…

En je blijft hoe dan ook gewoon van andermans spullen af. Deze kerel besloot op zijn motortje even een spiegel er af te trappen. Dan ziet iemand in een oranje auto het gebeuren en besluit vol gas achter hem aan te gaan. Dat zorgt voor heerlijke beelden. Want de automobilist laat hem er niet mee weg komen en geeft hem een mooie knal naar het ziekenhuis. Dat noemen we nou eigen schuld, dikke bult!