Jongeren uit Kanaleneiland komen erachter dat er undercover agenten bezig zijn in de wijk en krijgen er van langs

De politie zet blijkbaar sinds kort soortgenoten in wijken als Kanaleneiland om een inzicht te krijgen wat er allemaal in de wijk gebeurd. Echter kwamen de jongeren erachter dat er een aantal mensen ”nieuw” waren in de wijk. Dus besloten ze de verdachte mensen een tijdje in de gaten te houden. Op een gegeven moment kwamen ze erachter dat er undercover agenten bezig waren in de wijk. In een wijk als Kanaleneiland wil je niet ontdekt worden als undercover agent, zeker niet als je een landgenoot bent. Dit wordt dan vaak als verraad gezien, je kan er vervolgens goed van langs krijgen.

Deze beelden circuleren op dit moment hard over social media. We snappen echter alleen niet waarom er niet hard opgetreden wordt tegen jongeren als deze en ze zo hun gangetje laten gaan. Wat is jullie mening? Bekijk de beelden hieronder.