Het Instagram account van First Date deelneemster Lindsay moet je even gezien hebben

In First Dates zien we de ene keer leukere stellen en singles voorbij komen dan de andere keer. Gisteren van het toch wel Linsey die erg opviel bij de kijkers thuis. Er werd dan ook massaal over de brunette getwitterd. De een wat meer positief dan de ander, maar daar kijken we nu gewoon even niet naar. De studente Marketing en Communicatie trok voornamelijk grote ogen door haar verschijning. Wat dat was nogal wat kunnen we zeggen. Veel mensen vonden dat ze niet paste bij haar date die tegenover haar zat, en dat is maar gelukkig ook. Maken jullie misschien toch nog een kansje!

Linsey uit First Dates
De 26-jarige studente is natuurlijk ook actief op social media. Na een beetje zoekwerk hebben we wat inzendingen gekregen van haar foto’s op social media. We denken dat wanneer deze dates niet voor haar werken dat er nog genoeg andere mannen in de rij willen staan:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🚿 in the jungle #thailandπŸ‡ΉπŸ‡­ #khaosok #ineedthisagainsoon

Een bericht gedeeld door 𝑳 π’Š 𝒏 𝒔 𝒆 π’š 🌟 (@linssz1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

πŸŠπŸΌβ€β™€οΈ

Een bericht gedeeld door 𝑳 π’Š 𝒏 𝒔 𝒆 π’š 🌟 (@linssz1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Did I see some food over there ?πŸ‘€πŸ˜πŸŸ

Een bericht gedeeld door 𝑳 π’Š 𝒏 𝒔 𝒆 π’š 🌟 (@linssz1) op