Bad Boy Brody straalt doodsangsten uit in kapperzaak als die gedreigd wordt

In Ex on the Beach Double Dutch liet hij zichzelf tot ‘Badboy’ en ‘El Loco’ benoemen, omdat hij ‘echt gek kan worden als hij ruzie heeft’. Maar deze week werd juist hem de stuipen op het lijf gejaagd.

‘Je moet dat meisje met rust laten’

Op een video, gepost door reality-insider Michella Kox, zien we hoe een onbekende man de kapperszaak waar Brody werkt instormt om hem aan te spreken. Brody zou ‘een meisje lastig hebben gevallen’ en wordt gewaarschuwd.

Aan het gezicht van Brody is duidelijk te zien dat hij zich helemaal een ongeluk schrikt. Hij kijkt naar de dreigende man alsof hij water ziet branden, duikt achter een grote collega van ‘m weg en moet vermoedelijk zijn ondergoed verwisselen na het bezoekje. Wat zou hier toch precies aan vooraf zijn gegaan?..