Monique Westenberg heeft ze lekker losjes bij hangen

Hij dumpte haar in het zicht voor heel Nederland voor Bridget Maasland, maar nu Dreetje Hazes weer terug is bij Monique, schreeuwt hij zijn hernieuwde verliefde van de daken. Nou ja, hij deelt het nogal uitbundig op Instagram. Op zijn account deelt een foto van Monique in bikini, die zoontje André op haar arm draagt. Hij meldt dat het het hoogtepunt van zijn avond wordt: ’Nu het bed delen met dit’. (Niet zij, niet haar, maar echt: dit).

André Hazes en Monique Westenberg weer dolgelukkig met elkaar

André woont inmiddels weer met Monique in zijn huis in Berkel en Rodenrijs. Het lijkt weer prima te gaan tussen hem en zijn vrouw. Nu zijn vrouw en zijn moeder nog. Moeder Hazes vond Bridget een stuk leuker dan Monique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En nu het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond!🥰

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op