Kerel wordt nog voor het hoofdgerecht weggestuurd in het programma First Dates

In First Dates komen we een hoop bizarre dates tegen. Soms klikt het gewoonweg niet tussen de singles die aan elkaar gekoppeld zijn. Maar soms ligt het gewoonweg aan één van de twee. In dit geval, in de Britse versie van het programma, vindt meneer rechts aan het tafeltje meneer links gewoon niet zo aantrekkelijk. Je kunt dan natuurlijk twee dingen doen. Je kapt de date af en je gaat naar huis zonder je tijd verder te verspillen. Of je zit de date netjes uit en kijkt of er misschien toch nog iets in zit voor je.

Weggestuurd in First Dates

Maar deze man heeft een derde optie uitgevonden. Hoe hij het doet weten we niet. Maar hij heeft zijn date letterlijk weggestuurd om vervolgend zelf verder te gaan met zijn hoofdgerecht!