Adele bijna niet meer te herkennen nadat ze enorm is afgevallen. Wat een prachtvrouw!

Adele kennen we natuurlijk allemaal als een ietwat gezette vrouw die onwijs goed kan zingen. Dat kan ze natuurlijk nog steeds, maar het “gezette” is er nu wel vanaf. De zangeres is namelijk flink aan het diëten en sporten geweest de afgelopen tijd. Een aantal maanden geleden verschenen er al foto’s op het internet waardoor veel fans zich zorgen begonnen te maken. Ze is namelijk onherkenbaar geworden volgens velen. Sommige zijn bang dat ze een beetje aan het doorslaan is wat betreft haar figuur.

Adele choqueert fans opnieuw
Op een nieuwe foto op haar social media is te zien dat er nog geen grammetje bij gekomen is. Sommige vinden dat ze er prachtig uitziet, anderen maken zich nog steeds zorgen om haar gezondheid: