Moeder is het gepest van zoon spuugzat en besluit zelf verhaal te halen

Als moeder of verzorgende doe je natuurlijk hartstikke je best om de beste opvoeding te geven. Als je kind dan op een of andere reden ongelukkig is om factoren buiten de deur probeer je naar oplossingen te zoeken. Zo werd de zoon van deze moeder meerdere malen keer gepest. Echter werkte het niet door te klagen bij de directie of leraren. Omdat het pesten maar niet ophield was de moeder het spuugzat. Ze besloot zelf maar verhaal te gaan halen bij de persoon die het leven van haar zoon zuur maakte.

De moeder kon haar woede nog amper beheersen, zo erg emotioneel raakte het haar. Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Want niemand doet je kind pijn zowel fysiek als mentaal. Wij vinden dat de moeder goed gehandeld heeft. Wat vinden jullie? Laat je mening achter: