Prinses Alexia steelt de show tijdens fotoshoot

De eerste foto’s en beelden van het koninklijk huis zijn geopenbaard. Op de foto is onze koning te zien in een mooi blauwe pak. Maxima in een jumpsuit Amalia en Ariane in een licht blauwe en  gele jurk. Maar wat de kijkers het meest op valt is onze prachtige mooie lieve prinses Alexia! Zij weet namelijk extra aandacht te trekken door haar looks en outfit. De jongeren maken er zelfs TikTok’s over. Want dit wordt toch echt een diva later…

Op wie vinden jullie Alexia lijken? Wij zijn in ieder geval trots op een koningshuis als deze! Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit jaar wordt #Koningsdag thuis gevierd. Ook door de Koning en zijn gezin. Kort na 10.00 uur spreekt de Koning een korte boodschap uit via o.a. NPO1 en daarna ook via Koningsdagthuis.nl en de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.⠀ ⠀ Voorafgaand wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen en meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost. #koningsdagthuis⠀ ⠀ Volg vandaag de #Koningsdagthuis van de Koninklijke Familie via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en Koningsdagthuis.nl.⠀ ⠀ ⠀ #koninklijkgezin #thuis #koning #koningin #prinsessen #koningwillemalexander #koninginmáxima #prinsesamalia #prinsesalexia #prinsesariane #paleishuistenbosch #kingsday #royalfamily #oranjethuis #denhaag @koningsdagthuis 📸RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op