Anouk komt thuis van Marokko en verrast echtgenoot – echtgenoot krijgt bijna een hartverzakking als hij haar in d’r slaap kamer ziet

Anouk is, na wekenlang te hebben vastgezeten in Marokko, een van de 300 Nederlanders die eindelijk weer thuis is. De Haagse zangeres verraste vanmorgen vroeg haar vriend Dominique, die nergens iets vanaf wist en zich te pletter schrok toen Anouk hem wakker maakte.

‘Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn, en besef maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen’, schrijft Anouk. Anouk (44) vloog begin maart naar Marokko om in alle rust, even weg van haar zes kinderen, te kunnen schrijven aan nieuwe muziek in een luxe resort. Vier dagen zou ze wegblijven, maar toen kwam ze vast te zitten in Marrakesh wegens het coronavirus. Vanwege haar zware astma nam Anouk het besluit voorlopig niet naar huis terug te keren