Meid onthult aan haar vriend dat ze een geslachtswisseling ondergaat…

Het is tegenwoordig natuurlijk hartstikke normaal dat als je je niet ”thuis” voelt in je lichaam dat je van geslacht veranderd. Zo dacht deze kerel dat hij een brave dame aan de haak had geslagen. Want al die keren dat ze niets wou doen, was natuurlijk niet omdat ze zo braaf was. Nee, ze was namelijk bezig met een geslachtswisseling en daar wist meneer helemaal niets van af.

En op het moment dat hij ermee wordt geconfronteerd begint hij zich in paniek helemaal te stressen en stapt hij zelfs uit de auto en belt zijn maten om het te vertellen. Hij schreeuwt meerdere keren nog voor hij uit de auto stapt. ”Trek hem uit je broek en bewijs het” en ja hoor het bewijs liet niet lang op zich wachten… Wat zou jij gedaan hebben in zo’n situatie?