Man wordt eindelijk vrijgelaten uit gevangenis. Familie viert het door te schieten in de lucht maar dat gaat fout

In de oosterse culturen worden bepaalde evenementen of gebeurtenissen gevierd door met wapens in de lucht te schieten. Vaak zien we dit op bruiloften. In principe is het verboden in de meeste landen, maar toch wordt er vaak laks gedaan omdat het een soort cultuur is. De familie van deze man was zo blij dat meneer de gevangenis uit was dat ze besloten hem te verwelkomen door in de lucht met een wapen te schieten. Echter ging dat niet helemaal als gepland…

Want de wapen bleef plots haken en de meneer met de wapen in de hand besloot heel onvoorzichtig toch even paar keer de trekker over te halen, want heh waarom schiet dat ding toch niet. Natuurlijk lette hij niet op waar hij de wapen op richtte. Dat werd de man, die net vrij was gekomen, fataal. De kogel raakte hem op zijn hoofd. Bekijk de beelden hieronder: