Bol.com pakt Yolanthe keihard aan met grap over gastendoekjes

Volgens moeder van Jan Smit, Gerda Smit, haalde Yolanthe het hele huis leeg na de breuk tussen haar en Jan Smit. Alles was weg. Ze had zelfs de citruspers en de gastendoekjes meegenomen en dat verhaal ging heel Nederland rond. Jan werd met een nogal kaal huis achtergelaten. En nu is het ook over en uit tussen de brunette en Wesley. “Mevrouw Sneijder-Cabau en Meneer Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan”, staat in de verklaring die zij met NU.nl delen. “Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.” En toen kwam Bol.com om de hoek kijken.

Toen Yolanthe nog met Jan Smit had en zij vervolgens uit elkaar gingen met elkaar, haalde Yolanthe het hele huis leeg. Ze had letterlijk zelfs de citruspers en de gastendoekjes meegenomen. Dat verhaal ging natuurlijk heel Nederland rond. Nu Sneijder en Yolanthe ook uit elkaar zijn, dacht Bol.com wel een leuke grap erover te kunnen maken.

Zo maakte zij een advertentie met de grap over de gastendoekjes met als commentaar van W. Sneijder ”Die van mij zijn ook weg”