Spaanse arts verteld in tranen de waarheid: ”Dit is een genocide en de overheid is verantwoordelijk”

In Spanje is het aantal mensen dat is overleden door het coronavirus met 832 gestegen naar 5690. Daarmee is het de dodelijkste dag voor het Zuid-Europese land sinds het begin van de coronacrisis. Spanje is een van de landen die tot nu toe het zwaarst getroffen is door het virus. Alleen in Italië stierven meer mensen aan corona. Volgens cijfers van de Johns Hopkins University overleden daar 9134 patiënten. Spanje schakelt nu, net zoals Italië, het leger in om lichamen te vervoeren.

Omdat er nu zoveel zieken zijn heeft de overheid besloten wie er wel en niet geholpen gaan worden en dat komt behoorlijk pijn aan bij een heleboel artsen en doktoren. Ouderen boven de 65 mogen dus niet meer geholpen worden door de artsen omdat er te weinig apparatuur en plekken zijn. De arts laat een audio bericht horen die hij ontving van zijn collega. Hij kon het niet droog houden en besloot het te delen met het internet. Hij spreekt van een genocide en dat allemaal omdat de overheid het allemaal niet boeit ze denken alleen maar aan de economie en henzelf. Hij hoopt dat iedereen zijn bericht verder deelt. Gaan we in Nederland ook zo ver komen omdat de overheid te laks is? Bekijk de beelden hieronder: