Oma is irritante skater helemaal zat en gooit een enorme plantenbak op het hoofd van skater

Voor de mensen die in een winkelcentrum wonen is het vast heel herkenbaar. Hangjongeren die de hele dag of heel hard muziek luisteren of aan het skaten zijn. Het brengt enorm wat herrie mee en dat is soms behoorlijk irritant. Het netjes vragen of ze weg willen lukt niet altijd, vooral als je oud bent. Dan nemen ze je vaak niet serieus en noemen ze je maar ouwe oma of opa.

Deze oma besloot op een andere manier de skater aan te pakken. Door gewoon even twee planten bakken naar beneden te gooien waarvan een hard op de hoofd van de skater kwam. Echter liet hij zich niet tegenhouden en ging hij door. Maar het was wel mooi raak gegooid. Maar dat de oma er goed mee weg komt heeft ze geluk, want in Nederland was dit gewoon een poging tot doodslag geweest…