Zo zag je Dionne Stax nog nooit, dansend in open jurkje!

Nu we allemaal thuis zitten tijdens de quarantaine vanwege de coronacrisis is het natuurlijk noodzaak om een beetje vermaak te hebben. Gelukkig hebben we het internet nog en social media. Genoeg tijd om eens even lekker een paar mooie dames in de gaten te houden. En dan komen we in Nederland natuurlijk al snel uit bij Dionne Stax. Voor een covershoot ging de presentatrice in verschillende pakjes voor de camera staan om wat fijne kiekjes te schieten. We hebben er al een paar langs zien komen. Maar deze video tijdens de shoot is toch wel ons favoriet tot nu toe.

Dionne Stax als nooit tevoren
Kiekjes geschoten door fotograaf Roger Neve. De video’s en foto’s zijn grplaatst door styliste Hanna Suurland. En hiermee komen we de dag toch wel weer eventjes door. Meer foto’s onder de video: