Sait Cinar geeft zijn mening over het coronavirus en houdt dat niet bepaald netjes

Wellicht is het je niet ontgaan de afgelopen dagen op social media. Een heleboel bekendheden hebben zich namelijk uitgelaten over het corona virus. Zo heeft iedereen natuurlijk zijn eigen mening. Bekendheden weten natuurlijk met hun fanbase een enorm bereik te halen met hun stem. Gelukkig zijn de meeste mensen positief en adviseren iedereen om thuis te blijven tot het voorbij is.

Degene die nu ook zijn mening heeft uitgesproken is Sait Cinar, voor de mensen die hem niet kennen. Sait Cinar is ooit eigenaar geweest van altijd geslaagd en heeft destijds goed gecasht met zijn bedrijf. Tegenwoordig woont hij in Turkije en deelt hij nog steeds regelmatig berichten over Nederland aan alle Nederlanders. Ook met het corona virus kan hij zich niet stil houden en besloot bij een live sessie met Defano Holwijn zijn mening te geven…