Documentaire maker Janet Ossebaard gaat als een lopend vuurtje rond over het internet over het Corona virus

Onlangs ging Robert Jensen al rond op het internet, echter kwam hij niet echt heel gedetailleerd over zijn ideeën. Janet Ossebaard heeft echter een verhaallijn gemaakt over hoe het corona virus kon ontstaan en wie en wat er allemaal achter zit. Haar filmpjes zijn nog geen 15 uur geleden geupload op het internet en al meer dan 100.000 duizenden keren bekeken. Haar documentaire bestaat uit 3 delen en wereldwijd worden er in de comments om Engelstalige filmpjes gevraagd.

Nou zijn wij benieuwd wat jullie van haar ideeën vinden, het is wel allemaal toevallig wat er op dit moment gaande is op de wereld. Het is belangrijk dat de mensen wakker blijven, ondanks dat we er misschien bijna niks tegen kunnen doen. De daadwerkelijke getallen uit China kloppen ook voor geen meter, ook andere cijfers lopen zwaar achter op de cijfers in de realiteit. Laat je mening achter na het bekijken van de filmpjes. Als je gekeken heb naar het hele filmpjes van Jensen, is deze ook zeker waard om te kijken! De kans is groot dat haar kanaal uit de lucht wordt gehaald, vandaar dat mensen de filmpjes zo snel mogelijk doorsturen naar iedereen…
Deel 1:


Deel 2:

Deel 3: