Nederlanders hebben nog steeds laks aan 1,5 meter afstand houden

Het is al twee dagen zonnig weer in Nederland en dat zorgt ervoor dat veel mensen gewoon lekker naar buiten gaan om drukke gebieden op te zoeken. De staat heeft de burgers gevraagd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en drukke gebieden te mijden… Echter lijken daar veel mensen moeite mee te hebben. Het lijkt wel alsof de mensen bewust het willen verpesten voor de mensen die wel afstand houden en naar buiten willen. Want als er geen gehoor gegeven gaat worden lopen we meer risico dat we toch over moeten op een totale lockdown.

Vandaag op het strand in Scheveningen werden er zelfs kickboks lessen gegeven. De mensen op social media zijn woedend en vinden dat zulke mensen beboet moeten worden. Denken jullie dat Nederland over moet gaan op sancties leggen? Bekijk hieronder een aantal foto’s van vandaag: