Deze beelden laten zien dat de media het erger maakt dan het is

Deze beelden gaan op dit moment rond op het internet en ook andere mensen vinden dat de media het erger maakt dan het is. Zo worden enkel alleen de ergste gevallen op het nieuws gezet en worden vaak testen alleen gedaan bij mensen die echt ziek zijn en opgenomen worden. Hierdoor wordt het aantal sterfte gevallen met bevestigde corona patienten veel hoger. Zo denken de mensen dat er veeel meer aantallen besmet zijn dan daadwerkelijk wordt aangegeven, veel mensen worden alleen beter en merken amper dat ze de virus hebben gedragen.

Op de onderstaande beelden is te zien hoe een nieuwsjournalist helemaal ingepakt is terwijl de camera man er geen moeite mee schijnt te hebben om gewoon zijn werk te doen zonder zelfs handschoenen of masker. Wat vinden jullie er van? Maakt de media het erger dan het daadwerkelijk is? Mening na het zien van de onderstaande beelden: