Dronken vent wordt geadviseerd om niet te gaan rijden – krijgt karma

We snappen het echt niet. Het is niet voor niets verboden met in de wet dat rijden onder invloed niet mag. Het is niet omdat de overheid je het niet wil gunnen, maar de overheid denkt aan je eigen veiligheid en dat van een ander. Want je brengt niet alleen jezelf in gevaar maar ook anderen. Zo werd deze kerel door de filmer gewaarschuwd om niet te gaan rijden omdat hij gedronken heeft…

Echter wil deze kerel daar niets van weten en besluit vervolgens boos om weg te rijden… Ook nog eens door rood. We hoeven je natuurlijk niet meer uit te leggen wat er kan gebeuren als je door rood rijdt. De bestuurder waarop hij tegen aan knalt is flink boos en stapt uit en begint hem verbaal aan te vallen. Eigen schuld dikke bult! Bekijk de beelden hieronder: