Roxeanne Hazes deelt haar afvalgeheim met al haar volgers.

Roxeanne Hazes (26) krijgt veel vragen over hoe zij in korte tijd zó veel is afgevallen. In een lange reeks video’s die ze deelt in haar Instagram Stories onthult de zangeres voor eens en voor altijd hoe zij haar kilo’s is verloren.

“Ik ben niet afgevallen vanwege een soort schoonheidsideaal”
“Ik weet hoe lastig het is om kilo’s te verliezen”, begint Roxeanne haar verhaal. “Zeker als het gaat, zoals in mijn geval, om gezondheid.” Roxeanne vertelt vervolgens dat ze niet lekker in haar vel zat, haar bed niet uit wilde komen, vocht vasthield en een te hoge cholesterol had. “Ik ben niet afgevallen vanwege een soort schoonheidsideaal, want ik vond mezelf gewoon een mooie vrouw. Ook toen ik voller was. Ook al reageerden mensen toen wel eens vervelend, wat ik erg jammer vond.”

Roxeanne Hazes vraagt om liefde het hele jaar door
“Ik was gewoon te moe om achter mijn kindje aan te kunnen rennen, dus daar wilde ik wat aan doen. Want dat gun ik hem ook. Ik wil een mama zijn die ook een drukke Fender, gewoon kan hebben. En ik merkte dat mijn lontje korter werd”, vervolgt de zangeres.

Vervolgens vertelt Roxeanne wat ze heeft gedaan om af te vallen. “Allereerst heb ik mijn oude trainer opgebeld. Sindsdien sport ik veel. Echt heel erg veel. En geloof me, ik haat sporten. Maar door al het sporten merk ik dat mijn hoofd veel rustiger is”, aldus Roxeanne.

Vervolgens vertelt Rox dat ze hulp heeft ingeschakeld van een diëtiste. “Zij heeft me geholpen met mijn voeding. Dat is dus eigenlijk wat ik doe. Ik sport veel en eet ontzettend gezond. Daarbij heb ik wel één dag in de week een ‘cheatdag’ waarbij ik alles opeet”, legt Roxeanne uit. Tot slot drukt Roxeanne haar volgers nog op het hart dat ze vooral moeten zijn wie ze willen zijn. “Want dan ben je op je mooist”, besluit ze.