Het oude vriendinnetje van Rico Verhoeven ziet Badr nu wel zitten.

In december v0chten Rico Verhoeven en Badr Hari een langverwachte rematch uit welke ontaarde in het kickboks gev3cht van de eeuw.

Rico won de wedstrijd doordat Badr op moest geven wegens een enkel blessure. In 2021 zullen naar verwachting Rico en Badr nog een keer tegenover elkaar komen te staan. Maar eerst treft Badr op 20 juni in Rotterdam Ahoy Benjamin Adegbuyi.

Ook goedemorgen

Volgens de Telegraaf blijkt de ex vriendin van Rico, Jacky Duchenne een van fan te zijn van Badr. Jacky plaatste namelijk 1 van de eerste een hartje bij een Instagram post van Badr, waar de vechter zijn fans goedemorgen wenst. Niet alleen Jacky vond de post leuk ook de fans konden deze wel waarderen. Zo wensen zelfs fans van Badr Hari haar welkom bij de BadrArmy onder haar foto’s op Instagram. Is het een actie om Rico jaloers te maken?

Anderen fans reageerden: “Legend je weet he! Die K-1 vorm terug. Beetje grote armen zoals tegen Saki en Overeem. Maar niet overdreven zoals tegen Londt ook weer niet te smal. Goodluck greatest kickboxer ever,” zegt een fan als reactie op de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sorry??? Hoe vaak moet deze oefening???🙊🤣🤣🤣 Niet leuk @4everladymary !!

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne) op