Married At First Sight-deelnemer bedrogen door nieuwe bruid en neemt wraak

Voor de mensen die dachten dat Married at First Sight alleen op de Nederlandse televisie was, er is dus schijnbaar ook een Australische versie! Echter bleek dat niet voor alle stelletjes al een succes te zijn. Maak kennis met David Cannon en vrouw Hayley Vernon. Zij besloten om maar eens mee te doen aan het populaire programma. Echter ging dat niet helemaal vlekkeloos..

Cannon werd namelijk in korte tijd al bedrogen door de vrouw en dat door een ander deelnemer. Wat doe je dan als man zijnde? Natuurlijk wraak nemen op haar! En dat wist hij maar al te goed te doen en ook nog eens op te nemen. Het is onderwerp van de dag. Hayley die er achter is gekomen overweegt wellicht ook nog eens juridische stappen te ondernemen tegen Cannon…

De reactie van de deelnemers: