Man in trein valt oude opa lastig dan gaat hij te ver en leren treinreizigers hem een lesje

Het is volkomen normaal als je soms wel eens in een woordenwisseling komt in het dagelijks leven. Dit kan in je straat overkomen, op je werk of zelfs in het openbaar vervoer. Het is dan natuurlijk van belang dat jet het niet laat escaleren en het alleen bij woorden houdt. Helemaal als je een woordenwisseling heb met iemand die veel ouder is dan jij. Deze kerel besloot na een woordenwisseling op de vuist te gaan met een opa…

En ja als mede trein passagier laat je dat een opa natuurlijk niet overkomen, want je moet wel heel gesloopt in je bovenkamer zijn om een oude vent aan te vallen. Gelukkig weten deze mensen het op te nemen voor de opa en leren ze hem een harde les. Chapeau voor de mensen die het opnemen voor de opa!