Man in First Dates heeft date met een vrouw die volledig aan het trippen is

Voor de mensen die het programma First Dates niet volgen; het is een programma dat gaat om mensen aan elkaar te koppelen. De twee mensen worden uitgekozen om zo met elkaar op date te gaan. Soms is het een klik, soms helemaal niets. Het leuke aan dit programma is dat je altijd wel bijzondere dingen tegen komt. Zoals mensen die bepaalde trekjes of hobby’s hebben. Het is altijd wel gieren en brullen met de mensen die mee doen. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om of het een stelletje wordt of niet!

In deze aflevering is er nogal een opmerkelijke vrouw die schijnbaar in een constante trip leeft. Als je zoiets natuurlijk te horen krijgt op een date weet je niet zo goed wat je van zoiets moet vinden. Maar goed we kijken even mee naar het fragment hieronder: