Jongen stuurt wel hele opmerkelijke bericht na Tinder date

Vroeger ging het allemaal toch anders he. Je ontving een brief op school of je kwam de ware tegen tijdens een feestje of tijdens het knikkeren. Tegenwoordig gaat dat allemaal online en sliden de heren en dames gewoon in je prive bericht. Je hebt zelfs apps ervoor om te daten. Een voorbeeld daar van is Tinder en je hebt nog tien tallen andere apps die je kunnen helpen bij het vinden van je droom vrouw. Echter moet je natuurlijk wel punten weten te scoren als je een date scoort…

Deze kerel dacht na een gezellige avond toch nog even wat te incasseren bij de jongedame. Want hey, we leven in Nederland he en alles kost geld. Dus zelfs Netflix mag doorberekend worden! Kom maar door! De kans is echter wel klein dat de tweede aflevering samen gekeken wordt….