Dame in First Dates raakt niet uitgepraat over hoe interessant ze is!

Voor de mensen die het programma First Dates niet volgen een korte uitleg: als deelnemer bij First Dates ga je op date met iemand waar je bij hoopt dat dat je ideale partner wordt. Soms blijkt de persoon waarmee je date toch niet de ideale persoon maar kan je het toch behoorlijk gezellig hebben. Soms kom je mensen tegen waarbij je denkt, mijn god geen wonder dat je niet in een relatie zit. Sommige mensen zijn gewoon enorm gek op henzelf, zo ook deze dame die maar niet uitgepraat raakt over haarzelf.

De kerel in dit filmpje weet ook even niet wat haar overkomt als Laura als een speer verteld over haar hele leven en waar ze van houdt. Hij heeft vast gedacht, het is allemaal wel goed zo. Of hoeveel Redbulls zou ze wel niet gedronken hebben? Bekijk de beelden hieronder: