Aardige buschauffeur stopt bus om met meisje mee te dansen

Afgelopen weken wordt het nieuws overspoeld met negatief nieuws, daarom is het eens tijd voor wat leuks tussen door. Een video van een lieve buschauffeur en een klein meisje is viraal gegaan nadat ze samen een leuk dansje deden op een nummer van Taylor Swift. Brette Ashley, moeder van een dochter van twee jaar, plaatste een filmpje op Facebook die in korte tijd meer dan 10 miljoen keer bekeken werd.

Haar dochter is gek op het nummer van Taylow Swift genaamd Shake it Off, toen ze het nummer hoorde liet ze vol passie zien hoe erg ze van het nummer hield en deed zelfs een dansje. De buschauffeur vond het zo geweldig dat hij besloot de bus even te stoppen en vrolijk mee te dansen. Als iedereen nou dagelijks zo vrolijk zou zijn, zou de wereld een stuk vredevoller zijn. Wat vinden jullie van hun danspasjes? Bekijk de beelden hieronder: