Waarom je altijd in Brazilië carnaval zou moeten vieren

Carnaval in Brazilie vieren is toch even anders dan bij je eigen stad. In Brazilie zoeken ze graag de grens op en er komen honderd duizenden toeristen wereldwijd op af. Nou hoeven we je ook niet te vertellen dat er in Brazilie de gekste dingen gebeuren en de dames net ietsjes losser zijn dan de dames hier.

Dat laatste zorgt voor hoop genot bij de heren in Brazilie. Er is altijd wel iets om naar te kijken, is het niet dat er stelletjes in het openbaar bezig zijn, zijn het wel dames die niet van elkaar kunnen afblijven. Hieronder een leuke compilatie aan vrouwtjes die met elkaar lijken te genieten. Dus heren, geen plannen voor volgend carnaval? Boek wat vliegtickets, verzeker jezelf goed met een reisverzekering en gaan met die banaan naar Rio!