Bontkraagje bij Jumbo spuugt op kassasier waar dochtertje bij staat

Het is te triest voor woorden dat je als man durft om een vrouwelijke kassasier in het gezicht te tuffen en om ook nog eens vervolgens proberen uit te halen… Het overkwam een kassa medewerker van de Jumbo afgelopen week waar haar zes jarige dochter bij stond. De reden dat hij zo boos zou zijn geworden is omdat hij geen boodschappen had gedaan en geen twintig euro mocht bij pinnen bij de vrouw, maar bij de service balie.

Dat sloeg bij meneer bij de verkeerde keelgat en besloot haar maar eens in het gezicht te tuffen ook probeert hij haar uit te halen. Als er een winkelbeveiliger probeert in te grijpen haalt hij zelfs uit naar hem. Hij schopt omzich heen en gaat er vervolgens van door. Wie kent dit bontkraagje? Delen wordt zeer gewaardeerd. Het kleine meisje is vast getraumatiseerd. De vrouw heeft een kleine letsel gelopen in haar gezicht. Bekijk de beelden hieronder: