Voor deze Braziliaan gaat er een hele nieuwe wereld open voor hem tijdens carnaval

Het carnaval wordt door heel Brazilië gevierd. Toch is het carnaval in Rio de Janeiro het meest bekend. In de stad wordt het feest voornamelijk georganiseerd door inwoners van de Favelas, de krottenwijken van Rio de Janeiro. Tijdens de parade trekken Sambascholen door de Sambadrome, een 700 meter lange straat die speciaal voor deze optocht wordt voorzien van tribunes. De optocht wordt gezien als een competitie tussen de verschillende wijken van de stad, elk vertegenwoordigd door meerdere Sambascholen. Zo doen er ieder jaar meer dan 100 scholen mee en paraderen er op sommige dagen meer dan 2 miljoen dansers door de straat.

Zo komen er jaarlijks duizenden toeristen naar Brazilie om het een keer mee te mogen maken. De dames in Brazilie zijn op het gebied van liefde en lust nogal open tegenover elkaar en niks is te gek daar en daar moeten sommige mannen nog even aan wennen. Zo ook deze kerel die even twee dames met elkaar zien zoenen. *Mind is blown*