Prinsesje in First Dates heeft nogal wat eisen betreft de ‘ideale man’!

Voor de mensen die het programma First Dates niet volgen een korte uitleg: als deelnemer bij First Dates ga je op date met iemand waar je bij hoopt dat dat je ideale partner wordt. Soms blijkt de persoon waarmee je date toch niet de ideale persoon maar kan je het toch behoorlijk gezellig hebben. Soms kom je mensen tegen waarbij je denkt, mijn god geen wonder dat je niet in een relatie zit. Sommige mensen zijn gewoon enorm kieskeurig en hebben een heel lijstje aan wensen die ze verwachten van de ander.

Deze dame in het programma First Dates heeft nogal een lijst aan wensen waarbij de kijker achter de buis wel even zijn of haar wenkbrauwen van optrok een aantal keer. Want hoe gaat deze dame in vredesnaam iemand vinden die voldoet aan al deze eisen? Wellicht is single blijven de beste keuze voor deze dame…