Ervaren piloten zetten enorm toestel A380 aan de grond op London Heathrow tijdens storm Dennis

Als kleine jongen wil je als je later groot bent, maar een paar dingen worden: agent, brandweerman, voetballer of piloot. Het is dan ook niet gek dat de piloten zo veel geld verdienen. Ze brengen namelijk honderden mensen dagelijks veilig van A naar B. Het vliegen van een toestel is natuurlijk niet makkelijk en brengt heel wat ervaring met zich mee. Het wordt helemaal moeilijk als opeens het weer ook tegen begint te werken.

Afgelopen week was de storm Dennis. Deze piloten moesten het enorme toestel A380 aan grond brengen tijdens de storm. Dat is natuurlijk een enorme uitdaging. Maar gelukkig wisten zij met een beetje moeite toch het toestel veilig aan de grond te brengen. Camera spotters stonden al het enorme toestel op te wachten waardoor de beelden zijn vastgelegd.